aboutus

SPUPPS LIMITED

SPUPPS  LIMITED
1
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: KAPPAPET
Aantal werknemers: 100~300
Jaarlijkse omzet: 8,000,000-15,000,000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

KAPPAPET produceert sinds 2013 producten voor huisdieren en biedt uitzonderlijke klantenservice. Kappapet, eigendom van twee dierenliefhebbers, zet zich in om de industrie te leiden met innovatieve, hoogwaardige huisdierenproducten die mensen vertrouwen voor de huisdieren van wie ze houden.

De kwaliteitsleider in de huisdierenindustrie

Bij Kappapet houden we van huisdieren en we geloven dat huisdieren ons betere mensen maken. Met trots vervaardigen we een breed scala aan halsbanden, riemen en harnassen in Shenzhen, China. Dit omvat handgemaakt leer en de meeste van onze nylonproducten. De KAPPAPET-fabriek is ISO9000 en BSCI gecertificeerd door kwaliteitstoezicht van derden, zoals SGS. We hebben ook 5 volledige en strikte processen voor productproductie-inspectie, zoals IQC (Incoming Quality Control) ---- IPQC (In-Process Quality) ---- OQC (Outgoing Quality Control) ------ OQA (Outgoing Quality Assurance) om de hoge kwaliteit en tijdige levering van producten te verzekeren.

Geavanceerde innovatie en design

We hebben meer dan 30 ontwerpers, een derde van hen heeft ervaring met studeren en werken in het buitenland, dus we hebben genoeg capaciteit om de consumenten uit Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Australië, enz. Volledig te begrijpen.

Fabriek & Faciliteit

De productiefaciliteit van vandaag is iets minder dan 45.000 vierkante meter en we bieden met trots meer dan 1000 SKU's aan.

We gebruiken de nieuwste technologiemachines die het beste passen bij onze unieke productieprocessen, productiecapaciteit 10.000PCS per dag. Onze huisdierproducten zijn verkocht in meer dan 100 landen. We hebben samengewerkt met bekende Pet Products-merken zoals Petstock, Petbarn, Royal Canin, Hagen Group, Walmart en etc.

Snelle service leveren ------------- BESPAAR UW TIJD BESPAAR UW GELD

We zullen in 2020 veel lokale magazijnen hebben in Nieuw-Zeeland, Australië, Europa en de VS om u beter te ondersteunen.

Ons magazijn is uw magazijn!

Hoe tijd besparen?

Huidige situatie: u heeft minimaal 2 maanden nodig om de producten te ontvangen (een maand voor productie, een maand voor verzending en enige tijd om door te gaan met inklaring, enz.

Nu: slechts een paar dagen (van lokaal magazijn naar u), geen extra werk meer.

Hoe geld besparen?

Huidige situatie: u hebt altijd een maandelijkse gedeeltelijke verzending nodig, die veel hoger is wat betreft de verzendkosten, belastingen, transport, magazijnkosten, enz.

Nu: alle kosten zijn voor onze rekening! Ons magazijn is uw magazijn! Bespaar je geld, bespaar je tijd!

Geschiedenis

 

KAPPAPET de merkfabrikant werd opgericht in 2013 door Jason Zhang&Wendy Zhao.

 

Onze eerste faciliteit werd gebouwd in 2013 en tewerkstelde 80 mensen.

 

In het jaar van 2013, KAPPAPET-waren de Huisdierenproducten begonnen met $100.000 in het Dorp van een kleine fabriek.

 

In het jaar van 2016, breidde de faciliteit door 45.000 vierkante meters uit tewerkstelde 300 mensen.

 

In het jaar van 2016, vestigde ons eigen R&D-team.

 

In het jaar van 2018, kocht vele types van machines van Japan en breidde productiecapaciteit uit.

 

In het jaar van 2019, is begonnen om onze eigen pakhuizen te hebben die in Nieuw Zeeland, Australië, Europa, en de V.S. die worden gevestigd.

 

 

 

Dienst

OEM&ODM de dienst

 

OEM de Dienst van hondproducten-Wij hebben onze ontwerpers van het huisdierenproduct en wij lanceren nieuwe producten elk jaar, hebben wij meer dan 1000 SKUs. U kunt onze producten met uw eigen merken verkopen.

   - U hebt een groot productidee maar hebt u een fabriek of genoeg ontwerpers niet of ingenieurs, hoe maakt u uw idee waar komen? Waarom ons niet vinden?

 

Wij hebben genoeg ingenieurs, ontwerpers, machines, een volledige leveringsketen plus genoeg productiecapaciteit.

 

Wij hebben ook een zeer rijp systeem om productiekosten te controleren, dat uw kosten met verantwoordelijke productkwaliteit lager maakt.

 

Kwaliteitscontrole

 

Wij hebben 5 volledige en strikte processen van de inspectie van de productproductie als, IQC (Inkomende Kwaliteitscontrole)-IPQC (In-processkwaliteit)-OQC (Uitgaande Kwaliteitscontrole)- OQA (Uitgaande Kwaliteitsborging) om de hoogte te verzekeren - kwaliteit en op tijd levering van producten.

 

De naverkoopdienst

 

Ons naverkoopteam heeft de professionele kennis van onze producten en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

 

Ons naverkoopteam kan op u op tijd tijdens werktijd antwoorden.

 

Snelle levering

 

5-7 dagen voor kleine orde; 15-30 dagen voor massaproduktie; Lokale Pakhuislevering

 

 

Ons Team

Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., als uitbreiding van onze zaken. Wij wensen dit onze werknemers die in onze fabriek werken hun familie kunnen beter maken en wij ook dit wensen zij gelukkig zijn, organiseren wij gewoonlijk sommige activiteiten zoals basketbalspelen, badmintonspelen en enz.

China SPUPPS  LIMITED Bedrijfsprofiel 0

China SPUPPS  LIMITED Bedrijfsprofiel 1

Contactgegevens